Organiseert

Organisatie van o.a.:
Vlooienmarkten, Curiosamarkten, Kofferbakmarkten, Braderiën, Hobby, Crea, Kunst, Platen-Cd- en Boekenmarkten.

Wilt u de markten, prijzen, zien van de markt, waarvoor u belangstelling heeft, klik dan rechts op het inschrijfformulier, u krijgt dan diversen en inschrijfformulieren, hieronder ziet u wat u daarna dient aan te klikken:

Vlooienmarkt/curiosamarkt (binnen en buiten)Klik op inschrijfformulieren, daarna op diversen, dan klikt u op de markten, waar uw interesse naar uit gaat.

BraderiënKlik op inschrijfformulieren, daarna op diversen, dan op nieuwe handel- en restpartijen.

Creatief: Laat de bezoekers op de markt zien, dat u alles zelf maakt, dan krijgt u vast een flinke respons van de bezoekers.
neem contact op met info@rezimarkten.nl

Platen/cd/dvd- en boekenmarkten: Klik op inschrijfformulieren, daarna op diversen, dan op het inschrijfformulier, bestemd voor de platen/cd/dvd/boekenmarkten.

KOFFERBAKMARKTEN: Klik op inschrijfformulieren en op het volgend blad op diversen, daarna op de door u gewenste kofferbakmarkt lokatie.

Kinderattracties: Ook deze kunt u voor een aantrekkelijke prijs inhuren, neem contact op via info@rezimarkten.nl

Folklore in klederdracht: Minimaal 5 dansparen, met 1 of accordeonisten en fietsers op Vélocipedes (fietsen met grote voor- en kleine achterwielen.

Oude ambachten in klederdracht: Keuze uit meer dan 35 ambachten.

Verkoop van nieuwe handel- en restantpartijen is alleen toegestaan op markten waar braderie, toeristische markt, kerst- en kadomarkt, jaar- of vrije markt staat vermeld. U dient bij uw aanmelding te vermelden dat u nieuwe goederen cq restantpartijen wil gaan verkopen. Bij verkoop van nieuwe goederen en/of restantpartijen, dient u te zijn ingeschreven bij de KvK.

Er kunnen door omstandigheden altijd wijzigingen in data- en/of markten plaatsvinden. Nieuwe markten, data en/of tijdwijzigingen, een eventuele afgelasting kunt u vinden op www.rezimarkten.nl

De data in zijn planningen en nog niet alle markten/data zijn définitief. 

ReZi Organisatie BV

@2023 Rezi Oranisaties BV